آموزش میکاپ

میکروشیدینگ ابرو یکی از روش‌های جدید و پرطرفدار برای اصلاح نواقص ابرو، نوعی آرایش نیمه‌دائمی است که این روزها مورد توجه قرار گرفته است. در مورد میکروشیدینگ ابرو بیشتر بدانید.

اگر همیشه در آرزوی ابروهای زیبا و پر بوده‌اید، احتمالا روش‌های زیادی را به شما توصیه کرده‌اند از جمله میکروبلیدینگ. اگر در مورد میکروبلیدینگ و مزایا و عوارض آن تحقیق کرده باشید، حتما می‌دانید که این روش برای پوست‌های حساس، چندان مناسب نیست. جایگزین این روش برای پوست‌های حساس، تکنیک میکروشیدینگ است.

میکروشیدینگ چیست؟

میکروشیدینگ ورژن ملایم‌تر میکروبلیدینگ و یکی از تکنیک‌های آرایش نیمه‌دائم است. از این روش برای اصلاح نواقص ابروهای کم‌پشت و خالی شده استفاده می‌کنند.

بر خلاف میکروبلیدنیگ، در روش میکروشیدینگ، فضای خالی ابروها با نقطه‌های ریزی پر می‌شود. در روش‌های دیگر تارهای باریک ابرو در فضاهای خالی کشیده می‌شوند. روش میکروشیدینگ برای پوست‌های چرب یا پوست‌های بسیار حساس، گزینه مناسب‌تری است.

هر کدام از آرایشگرانی که در زمینه میکروشیدینگ ابرو تخصص دارند، سبک و سیاق خاصی برای کار خود دارند. بنابراین قبل از اینکه آرایشگر مورد نظر را برای کار خود انتخاب کنید، نمونه کارهای انجام شده را ببینید و با توجه به نوع پوست خود و فرم صورت و ابروهای خود، بهترین گزینه را انتخاب کنید.

تکنیک‌هایی که به عنوان آرایش نیمه‌دائمی ابرو مورد استفاده قرار می‌گیرند، تقریبا روش یکسانی دارند. مثلا میکروبلیدینگ و میکروشیدینگ، هر دو عبارت‌اند از تزریق پیگمنت یا رنگ زیر پوست. در میکروشیدینگ رنگ‌ها به شکل نقطه‌های ریز وارد پوست می‌شوند. در نتیجه، این روش که آسیب کمتری به پوست وارد می‌کند، برای پوست‌های حساس بهتر است.

علاوه بر این، میکروشیدینگ برای کسانی مناسب است که فقط می‌خواهند بخش‌های خالی ابرو را پر کنند و دنبال ظاهری طبیعی‌تر هستند و نیازی به این ندارند که ابروهای آنها به طور کامل از ابتدا طراحی شود. در واقع نقطه‌هایی که در روش میکروشیدینگ در پوست ایجاد می‌شود، نمی‌تواند در ظاهر کلی ابرو را تغییر چندانی ایجاد کند. بلکه بیشتر برای پر کردن فضاهای خالی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

میکروشیدینگ چقدر دوام دارد؟

یکی از مهم‌ترین سوال‌هایی که در ورد میکروشیدینیگ و سایر روش‌های آرایش دائمی و نیمه دائمی ابرو برای افراد پیش می‌آید این است که نتیجه این کار چقدر دوام دارد؟

میکروشیدینگ یک روش آرایش نیمه دائمی ابرو است. اگر به خوبی از آن نگهداری کنید برای مدت یک تا سه سال باقی می‌ماند و البته برای حفظ ظاهر و طولانی کردن این مدت زمان، به ترمیم هم نیاز دارد.

در این روش، چون تارهای باریک ابرو به نقطه‌های ریز جایگزین شده‌اند، دوام آن از میکروبلیدینگ بیشتر است. تقریبا برای مدت دو سال دوام دارد. البته فراموش نکنید که نوع پوست شما، مراقبت‌های روزانه بعد از میکروشیدینگ و همینطور سبک زندگی‌تان می‌تواند در این زمان تاثیرگذار باشد.

انجام میکروشیدینگ چند جلسه طول می‌کشد؟

برای اینکه به بهترین نتیجه از میکروشیدینگ برسید، حتی یک جلسه هم کافی است. ولی معمولا این کار توصیه نمی‌شود. معمولا برای اینکه روند میکروشیدینگ به درستی طی شود، ابتدا یک جلسه حدودا دو ساعته یا بیشتر نیاز است. سپس چند هفته بعد باید یک جلسه ترمیمی انجام شود.

بعضی از متخصصان میکروشیدینیگ، ترمیم نهایی را انجام نمی‌دهند به خصوص زمانی که میکروشیدینگ مورد نظر شما در سطح ساده و محدودی باشد. تکنیک مورد استفاده و نتیجه نهایی، نشان می‌دهد که آیا به جلسات ترمیمی نیاز دارید یا خیر.

آیا این روش، دردناک است؟

افرادی که میکروبلیدینگ را تجربه کرده‌اند معمولا درد آن را شبیه به بریدگی با کاغذ توصیف می‌کنند. ولی معمولا افرادی که میکروشیدینگ می‌کنند، درد کمتری حس می‌کنند چون به جای خطوط باریک، از تکنیک نقطه‌های ریز استفاده می‌شود. البته به علت بریدن پوست، این روش اندکی درد و خونریزی دارد.

متخصصان میکروشیدینگ معمولا قبل از انجام کار، ابتدا ناحیه مورد نظر را با پماد یا مواد مخصوص، بی‌حس می‌کنند. با این کار، درد میکروشیدینگ، به راحتی قابل تحمل است.

آیا این کار عوارض جانبی دارد؟

عوارض جانبی میکروشیدینگ مشابه عوارض میکروبلیدینگ است. فرقی نمی‌کند که کدام روش را انتخاب کنید. در نهایت پوست شما باید با سوزن مخصوص، خراش پیدا کند و رنگ وارد آن شود. در نتیجه، ایجاد جراحت در هر دو روش، غیر قابل اجتناب است و احتمال عفونت وجود دارد.

از رایج‌ترین عوارض جانبی این تکنیک می‌توان به قرمزی پوست، وروم کردن پوست بلافاصله بعد از انجام میکروشیدینگ اشاره کرد.

اگر متخصصان قابل اعتماد و مراکز دارای مجوز و بهداشتی را انتخاب نکنید، ممکن است این کار عوارض بسیاری جدی‌تری مثل ابتلا به بیماری‌های ویروسی نظیر ایدز و هپاتیت داشته باشد.

آیا همه می‌توانند میکروشیدینگ انجام دهند؟

اگر یکی از شرایط زیر را دارید، نمی‌توانید از روش میکروشیدینگ استفاده کنید:

  • بارداری و شیردهی
  • تولید بیش از اندازه سبوم در پوست به خصوص در پوست‌های چرب
  • پوست‌های خیلی حساس
  • آکنه‌های شدید و فعال
  • سابقه ایجاد کلوئید یا فزون‌گوشت و هیپرتروفی
  • حساسیت به بی‌حس‌کننده‌های موضعی یا جوهرهای تتو
  • مشکلات پوستی مثل اگزما یا پسوزیاریس
  • تتو در محل مورد نظر که پاک نشده باشد

قبل از اینکه برای میکروشیدینگ اقدام کنید، حتما با پزشک متخصص پوست مشورت کنید.

دوره ریکاوری چیست؟

فرایند ترمیم پوست بعد از میکروشیدینگ، اهمیت زیادی دارد و تضمین‌کننده نتیجه موفق و طولانی مدت است. متخصصی که میکروشیدینگ را برایتان انجام می‌دهد، کرم‌های مراقبتی و شوینده‌های خاصی را به شما توصیه خواهد کرد. با کمک این کرم‌ها و شوینده‌ها از ایجاد عفونت پیشگیری می‌کنید و روند ترمیم ابرو را سرعت می‌بخشید.

بعد از میکروشیدینگ باید تا مدتی روتین پوست خود را تغییر دهید. برای مدت چند روز بعد از میکروشیدینگ نمی‌توانید صورت خود را بشویید یا آرایش کنید تا زمانی که ابروهای شما به طور کامل ترمیم شوند.

مراقبت بعد از آرایش دائم، یکی از مهم‌ترین مراحل است که نباید نادیده بگیرید.

روش ترکیبی

بسیاری از متخصصان آرایش‌های نیمه‌دائمی از دو روش میکروبلیدینگ و میکروشیدینگ به طور هم‌زمان استفاده می‌کنند تا بهترین نتیجه حاصل شود. شما با توجه مدل ابرویی که مورد نظر دارید و فرم فعلی ابروهای خود می‌توانید از هر دو روش به طور ترکیبی استفاده کنید.

اگر یک متخصص آرایش نیمه‌دائمی ابرو این کار را برایتان انجام دهد، مطمئنا بهترین نتیجه را از ترکیب دو تکنیک می‌گیرید.

بنابراین همیشه سعی کنید تا متخصصان مجرب را برای این کار پیدا کنید. تا از نتیجه کار آنها مطمئن باشید.

برای اینکه میزان تجربه و سبک کار متخصصان را بسنجید می‌توانید نمونه کارهایشان را که در شبکه‌های اجتماعی منتشر می‌کنند ببینید.

منبع:‌  میکرو شیدینگ ابرو چیست و روش انجام آن چگونه است؟